ONS ASSORTIMENT

Keukenbladen

Woertman laat zich inspireren door de natuur. Dit komt zeer mooi naar voren in onze kleurenserie die bestaat uit realistische kleuren met een uniek aderpatroon. Wij leveren elk type natuursteen keukenblad voor zowel uw nieuwe als bestaande keukens. Onze natuursteen aanrechten zijn gemaakt van 2,3 of 4 cm dik natuursteen.

Neem contact op
Keukenblad natuursteen
Elk natuursteenblad is een uniek exemplaar in soort, kleur en structuur. Er kunnen fraaie combinaties worden gemaakt van verschillende toepassingen van hetzelfde materiaal. In de keuken kunnen zowel het aanrechtblad als de achterwand, maar ook het kookeiland in één soort uitgevoerd worden. Wat natuurlijk erg belangrijk is, is dat natuursteen hygiënisch en hittebestendig is. Het is zwaar materiaal en heeft een duurzaam oppervlak.

Er zijn drie verschillende afwerkingen voor natuursteen keukenbladen:

 • Gepolijste aanrechtbladen
  Glimmend/glanzend
 • Gezoete aanrechtbladen
  Mat
 • Gebrande aanrechtbladen
  Antiek

Wanneer u een keukenblad heeft van natuursteen, wilt u natuurlijk deze in perfecte staat behouden. Onderhoud bij sommige materialen is erg belangrijk, terwijl andere materialen bijna niet onderhouden hoeven worden. Als het een natuurproduct is, heeft het meer onderhoud nodig dan een kunstmatig blad. Als u ervoor kiest om een natuursteen keukenblad te plaatsen is het verstandig deze stappen te doorlopen:

 1. Reinigen (eerste reiniging van een nieuwe product).
 2. Beschermen (aanbrengen van een bescherming/protectiemiddel).
 3. In gebruik nemen van het keukenblad.
 4. Dagelijks onderhoud

Bekijk hier onze onderhoudsmiddelen.

Bekijk ons volledige aanbod in de webshop!

Naar de webshop
Zwembad met natuurstenen vloer - Woertman
Woertman Natuursteen - Showroom Tubbergen

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek de mogelijkheden in onze showtuin

Bij onze vestiging in Tubbergen is een showtuin gelegen, waar u een goede indruk kunt krijgen van diverse mogelijkheden.
Neem contact op
cartmagnifiercross