Witt ETNA Fermo Pizzaoven

 649,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Witt ETNA Fermo Pizzaoven - Stoer en Stijlvol in Verschillende Kleuren!

De Witt FERMO pizzaoven is een onmisbare aanwinst voor elke pizzaliefhebber. Met zijn robuuste ontwerp en beschikbaar in zwart, antracietgrijs, grijswit en oranje, trekt deze oven meteen de aandacht.

Binnen iets meer dan 15 minuten bereikt de oven een indrukwekkende temperatuur van ongeveer 500 graden Celsius. Dit is ideaal voor het bereiden van authentieke Napolitaanse pizza's, waarbij de pizzasteen rond de 450 graden moet zijn en je pizza binnen 90 seconden klaar is.

Dankzij de unieke ringbrander wordt je pizza gelijkmatig verhit, terwijl de "heat dome" in de oven zorgt voor een perfecte garing. Vergeet niet om je pizza regelmatig te draaien, want in slechts 60-90 seconden is hij perfect gebakken!

De corderiet pizzasteen van 1,5 cm dik houdt de warmte uitstekend vast en de oven is zeer goed geïsoleerd, zodat de warmte binnenin blijft en de buitenkant niet te heet wordt. Met de vier uitklapbare poten staat de oven stabiel op elk oppervlak.

 

De piëzo-ontsteking met thermokoppel zorgt voor extra veiligheid. De Witt FERMO pizzaoven is trots winnaar van de German Design Award 2023 en de Good Design Award 2023!

 

Klaar voor gebruik in slechts 15 minuten, bereikt de oven 500 graden Celsius en biedt de ideale temperatuur voor de geïntegreerde pizzasteen.

 

Let op: de oven kan niet geretourneerd worden na gebruik. Uiteraard mag de oven beoordeeld worden zoals in een fysieke winkel. Bij defecten geldt een garantie van 2 jaar na aankoopdatum.

Extra informatie

Kleur

Mat Black, Mat Graphite, Mat Stone, Mat Orange

cartmagnifiercross