Lantaarn 011

 450,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Moderne RVS graflantaarns: Duurzame verlichting voor gedenkwaardige herinneringen

Onze RVS graflantaarns belichamen de perfecte combinatie van modern design en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS), bieden deze lantaarns niet alleen stijlvolle verlichting voor uw gedenkplaats, maar ook een langdurige herinnering aan uw geliefde.

 

Kenmerken en voordelen:

  • Eigentijds design: Onze RVS graflantaarns zijn ontworpen met een eigentijdse uitstraling die perfect past bij moderne gedenkplaatsen.
  • RVS duurzaamheid: Roestvrij staal is bestand tegen weersinvloeden en corrosie, waardoor uw lantaarns er jarenlang als nieuw uit blijven zien.
  • Functionele verlichting: Deze lantaarns bieden heldere en sfeervolle verlichting om de gedenkplaats van uw dierbare te eren, zelfs in de donkerste uren.
  • Aanpasbare opties: Personaliseer uw lantaarn met  symbolen en decoratieve elementen om een uniek eerbetoon te creëren voor uw geliefde.

Onze RVS graflantaarns bieden niet alleen verlichting, maar ook een eigentijds tintje aan gedenkplaatsen, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van het eren van dierbaren en het creëren van blijvende herinneringen. Kies voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid met onze RVS lantaarns om uw gedenkplaats te verfraaien.

 

Dit is onze  stijlvolle graflantaarn van roestvrij staal met hoog niveau van afwerking. Bekijk deze bijzondere RVS graflantaarn.

 

Lengte: 29 cm 

Breedte:12 cm

Extra informatie

Montagekit

Extra montagekit (1 tube) 14,95 Euro, Geen montagekit

cartmagnifiercross