Lantaarn 008

 500,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Cortenstaal graflantaarns: Een roestig kostbaar juweel voor eeuwige herinnering

Onze cortenstaal graflantaarns zijn meer dan alleen verlichting - ze zijn een prachtige symbiose van rustieke schoonheid en duurzaamheid. Vervaardigd uit hoogwaardig cortenstaal, bieden deze lantaarns een unieke, roestige esthetiek die niet alleen functioneel is, maar ook een blijvende herinnering aan uw geliefde vertegenwoordigt.

 

Kenmerken en voordelen:

  • Roestieke pracht: De cortenstaal graflantaarns worden gekenmerkt door hun roestige patina, wat een unieke, rustieke esthetiek oplevert die perfect past bij natuurlijke gedenkplaatsen.
  • Cortenstaal duurzaamheid: Cortenstaal is bestand tegen corrosie en weersinvloeden, waardoor uw lantaarns een leven lang meegaan, terwijl ze hun rustieke charme behouden.
  • Functionele verlichting: Deze lantaarns bieden zachte, sfeervolle verlichting om de gedenkplaats van uw dierbare te eren, zelfs in de donkerste uren.
  • Aanpasbare opties: Personaliseer uw lantaarn met inscripties, symbolen en decoratieve elementen om een uniek eerbetoon te creëren voor uw geliefde.

 

Onze cortenstaal graflantaarns brengen niet alleen licht, maar ook een unieke rustieke esthetiek aan uw gedenkplaats, waardoor ze een essentieel element zijn voor het eren van dierbaren en het creëren van blijvende herinneringen. Kies voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid met onze cortenstaal lantaarns om uw gedenkplaats te verfraaien.

Bij deze graflantaarn vind u het zelfde prachtige ontwerp als bij graflantaarn 007 , maar nu gebaseerd op een vierkante grondvorm. Een karaktervolle graflantaarn van cortenstaal. Zware, robuuste uitvoering, maar toch met een transparante, stijlvolle en lichte uitstraling. Bevat een glazen compartiment van kristalglas, met de hand gevormd en mond-geblazen, speciaal vervaardigd voor deze graflantaarn.

Lengte: 20 cm 

Breedte:13 

Extra informatie

Montagekit

Extra montagekit (1 tube) 14,95 Euro, Geen montagekit

cartmagnifiercross