Rode roos

 37,50

Gratis verzending vanaf €75

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Een symbool van eeuwige liefde en romantiek

De glazen rode roos is het ultieme symbool van eeuwige liefde en romantiek. Deze met precisie vervaardigde bloem brengt een vleugje passie en tederheid naar de laatste rustplaats van je dierbare. Het is een eerbetoon aan hun herinnering en symboliseert liefde die nooit verwelkt.

Hoogwaardig glas voor duurzaamheid

Onze glazen rode roos is gemaakt van hoogwaardig glas en ontworpen met oog voor detail. De dieprode kleur en de verfijnde vorm van de roos stralen warmte en schoonheid uit op de gedenkplaats.

Een persoonlijk tintje voor grafmonumenten

Door de glazen rode roos toe te voegen aan het grafmonument van je dierbare, creëer je een unieke en betekenisvolle herdenkingsplaats. Het is een manier om hun herinnering te eren en de locatie speciaal te maken.

Ontdek grafmonumenten bij Woertman Natuursteen

Wil je meer mogelijkheden ontdekken om de laatste rustplaats van je geliefde te verfraaien? Bezoek de website van Woertman Natuursteen voor een uitgebreide selectie van grafmonumenten. Samen met onze glazen rode roos kun je een sfeer van liefde en respect creëren die hun herinnering waardig is.

Bekijk onze Grafmonumenten: https://www.woertman.net/webshop/categorie/grafwerk/grafmonumenten/

Bestel vandaag nog

Geef de herinnering aan je dierbare de romantiek en betekenis die ze verdienen. Bestel vandaag nog de glazen rode roos en creëer een blijvende en gedenkwaardige herdenkingsplaats.

Deze rode roos heeft een hoogte van 50 cm.

cartmagnifiercross