Groene steel

 32,50

Gratis verzending vanaf €75

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Een symbool van standvastigheid en groei

De glazen groene steel vertegenwoordigt standvastigheid en groei, en voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan de laatste rustplaats van je dierbare. Deze met zorg vervaardigde decoratie is een eerbetoon aan hun herinnering en symboliseert de voortdurende groei van liefde en herinnering.

Hoogwaardig glas voor duurzaamheid

Onze glazen groene steel is gemaakt van hoogwaardig glas en is ontworpen met aandacht voor detail. De levendige groene kleur en de elegante vorm van de steel stralen rust en harmonie uit op de gedenkplaats.

Een persoonlijk tintje voor grafmonumenten

Door de glazen groene steel toe te voegen aan het grafmonument van je dierbare, creëer je een unieke en betekenisvolle herdenkingsplaats. Het is een manier om hun herinnering te eren en de locatie speciaal te maken.

Ontdek grafmonumenten bij Woertman Natuursteen

Wil je meer mogelijkheden ontdekken om de laatste rustplaats van je geliefde te verfraaien? Bezoek de website van Woertman Natuursteen voor een uitgebreide selectie van grafmonumenten. Samen met onze glazen groene steel kun je een sfeer van rust en respect creëren die hun herinnering waardig is.

Bekijk onze Grafmonumenten: https://www.woertman.net/webshop/categorie/grafwerk/grafmonumenten/

Bestel vandaag nog

Geef de herinnering aan je dierbare de standvastigheid en betekenis die ze verdienen. Bestel vandaag nog de glazen groene steel en creëer een blijvende en gedenkwaardige herdenkingsplaats.

Deze groene steel heeft een hoogte van 50 cm.

cartmagnifiercross