Groen blad

 32,50

Gratis verzending vanaf €75

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Een teken van groei en vernieuwing

Het glazen groene blad staat symbool voor groei en vernieuwing, en brengt een vleugje natuurlijke schoonheid naar de laatste rustplaats van je dierbare. Deze met precisie vervaardigde decoratie is een eerbetoon aan hun herinnering en voegt een vleugje frisheid en leven toe aan hun grafmonument.

Hoogwaardig glas voor duurzaamheid

Ons glazen groene blad is gemaakt van hoogwaardig glas en ontworpen met aandacht voor elk detail. De levendige groene tint en de verfijnde textuur van het blad zorgen voor een gevoel van rust en harmonie op de gedenkplaats.

Een persoonlijk tintje voor grafmonumenten

Door het glazen groene blad toe te voegen aan het grafmonument van je dierbare, creëer je een unieke en betekenisvolle herdenkingsplaats. Het is een manier om hun herinnering te eren en de locatie speciaal te maken.

Ontdek grafmonumenten bij Woertman Natuursteen

Wil je meer mogelijkheden ontdekken om de laatste rustplaats van je geliefde te verfraaien? Bezoek de website van Woertman Natuursteen voor een uitgebreide selectie van grafmonumenten. Samen met ons glazen groene blad kun je een sfeer van rust en respect creëren die hun herinnering waardig is.

Bekijk onze Grafmonumenten: https://www.woertman.net/webshop/categorie/grafwerk/grafmonumenten/

Bestel vandaag nog

Geef de herinnering aan je dierbare de frisheid en betekenis die ze verdienen. Bestel vandaag nog het glazen groene blad en creëer een blijvende en gedenkwaardige herdenkingsplaats.

Dit groene blad heeft een hoogte van 35 cm.

cartmagnifiercross