Calla lelie

 37,50

Gratis verzending vanaf €75

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Calla lelie: een tijdloos symbool van zuiverheid en verfijning

De glazen Calla lelie is meer dan een decoratief element; het is een krachtig symbool van zuiverheid en verfijning. Deze met zorg vervaardigde bloem is een eerbetoon aan de herinnering van je dierbare en voegt een vleugje tijdloze schoonheid toe aan hun grafmonument.

Hoogwaardig glas voor duurzaamheid

Onze glazen Calla lelie is met de hoogste precisie vervaardigd uit duurzaam glas. Elk detail van de bloemblaadjes en de slanke steel is met zorg ontworpen om een gevoel van sereniteit en respect op te roepen op de laatste rustplaats van je geliefde.

Een persoonlijk tintje voor grafmonumenten

Door de glazen Calla lelie toe te voegen aan het grafmonument van je dierbare, creëer je een unieke en betekenisvolle gedenkplaats. Het is een manier om hun herinnering te eren en de locatie speciaal te maken.

Ontdek grafmonumenten bij Woertman Natuursteen

Samen met onze glazen Calla lelie kun je een sfeer van rust en respect creëren die hun herinnering waardig is. Deze lelie is een decoratief element op het grafmonument. Bekijk onze grafmonumenten: https://www.woertman.net/webshop/categorie/grafwerk/grafmonumenten/ 

Bestel vandaag nog

Geef de herinnering aan je dierbare de elegantie en betekenis die ze verdienen. Bestel vandaag nog de glazen Calla lelie en creëer een blijvende en gedenkwaardige herdenkingsplaats.

cartmagnifiercross