Rode tulp

 37,50

Gratis verzending vanaf €75

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Een symbool van passie en levendigheid

De glazen rode tulp brengt passie en levendigheid naar de laatste rustplaats van je dierbare. Deze met precisie vervaardigde bloem is een eerbetoon aan hun herinnering en symboliseert liefde en vitaliteit.

Hoogwaardig glas voor duurzaamheid

Onze glazen rode tulp is gemaakt van hoogwaardig glas en ontworpen met oog voor detail. De levendige rode kleur en de verfijnde vorm van de tulp stralen warmte en schoonheid uit op de gedenkplaats.

Een persoonlijk tintje voor grafmonumenten

Door de glazen rode tulp toe te voegen aan het grafmonument van je dierbare, creëer je een unieke en betekenisvolle herdenkingsplaats. Het is een manier om hun herinnering te eren en de locatie speciaal te maken.

Ontdek grafmonumenten bij Woertman Natuursteen

Wil je meer mogelijkheden ontdekken om de laatste rustplaats van je geliefde te verfraaien? Bezoek de website van Woertman Natuursteen voor een uitgebreide selectie van grafmonumenten. Samen met onze glazen rode tulp kun je een sfeer van passie en respect creëren die hun herinnering waardig is.

Bekijk onze Grafmonumenten: https://www.woertman.net/webshop/categorie/grafwerk/grafmonumenten/

Bestel vandaag nog

Geef de herinnering aan je dierbare de levendigheid en betekenis die ze verdienen. Bestel vandaag nog de glazen rode tulp en creëer een blijvende en gedenkwaardige herdenkingsplaats.

Deze rode tulp heeft een hoogte van 50 cm.

cartmagnifiercross