Oranje narcis

 37,50

Gratis verzending vanaf €75

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Een vurig symbool van passie en toewijding

De glazen oranje narcis straalt als een vurige vlam en brengt een gevoel van passie en toewijding naar de laatste rustplaats van je dierbare. Deze met precisie vervaardigde bloem is een eerbetoon aan hun herinnering en symboliseert liefde en toewijding.

Hoogwaardig glas voor duurzaamheid

Onze glazen oranje narcis is gemaakt van hoogwaardig glas en ontworpen met aandacht voor detail. De levendige oranje kleur en de verfijnde vorm van de narcis stralen warmte en vitaliteit uit op de gedenkplaats.

Een persoonlijk tintje voor grafmonumenten

Door de glazen oranje narcis toe te voegen aan het grafmonument van je dierbare, creëer je een unieke en betekenisvolle herdenkingsplaats. Het is een manier om hun herinnering te eren en de locatie speciaal te maken.

Ontdek grafmonumenten bij Woertman Natuursteen

Wil je meer mogelijkheden ontdekken om de laatste rustplaats van je geliefde te verfraaien? Bezoek de website van Woertman Natuursteen voor een uitgebreide selectie van grafmonumenten. Samen met onze glazen oranje narcis kun je een sfeer van passie en respect creëren die hun herinnering waardig is.

Bekijk onze Grafmonumenten: https://www.woertman.net/webshop/categorie/grafwerk/grafmonumenten/

Bestel vandaag nog

Geef de herinnering aan je dierbare de vurige en betekenisvolle uitstraling die ze verdienen. Bestel vandaag nog de glazen oranje narcis en creëer een blijvende en gedenkwaardige herdenkingsplaats.

Deze oranje narcis heeft een hoogte van 50 cm.

cartmagnifiercross