Gele lelie

 37,50

Gratis verzending vanaf €75

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Een zonnig symbool van licht en hoop

De glazen gele lelie straalt als een zonnestraal en brengt licht en hoop naar de laatste rustplaats van je dierbare. Deze met precisie vervaardigde bloem is een eerbetoon aan hun herinnering en symboliseert vreugde en optimisme.

Hoogwaardig glas voor duurzaamheid

Onze glazen gele lelie is gemaakt van hoogwaardig glas en ontworpen met aandacht voor detail. De levendige gele kleur en de verfijnde vorm van de lelie stralen warmte en sereniteit uit op de gedenkplaats.

Een persoonlijk tintje voor grafmonumenten

Door de glazen gele lelie toe te voegen aan het grafmonument van je dierbare, creëer je een unieke en betekenisvolle herdenkingsplaats. Het is een manier om hun herinnering te eren en de locatie speciaal te maken.

Ontdek grafmonumenten bij Woertman Natuursteen

Wil je meer mogelijkheden ontdekken om de laatste rustplaats van je geliefde te verfraaien? Bezoek de website van Woertman Natuursteen voor een uitgebreide selectie van grafmonumenten. Samen met onze glazen gele lelie kun je een sfeer van vreugde en respect creëren die hun herinnering waardig is.

Bekijk onze Grafmonumenten: https://www.woertman.net/webshop/categorie/grafwerk/grafmonumenten/

Bestel vandaag nog

Geef de herinnering aan je dierbare de zonnige en betekenisvolle uitstraling die ze verdienen. Bestel vandaag nog de glazen gele lelie en creëer een blijvende en gedenkwaardige herdenkingsplaats.

Deze gele lelie heeft een hoogte van 33 cm.

cartmagnifiercross