Glassteentjes doorzichtig groen

 150,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Groene transparantie: Doorzichtige glassteentjes

Onze doorzichtige groene glassteentjes zijn als de frisse bladeren van de natuur, gevangen in glas. Deze glassteentjes, verpakt in handige zakken van 25 kg, stralen een delicate groene gloed uit en voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke toepassing.

Waarom kiezen voor onze doorzichtige groene glassteentjes?

  • Natuurlijke pracht: De zachte groene tinten van deze glassteentjes weerspiegelen de serene schoonheid van de natuur, wat resulteert in een kalmerende en harmonieuze uitstraling.
  • Transparantie: Het transparante karakter van het glas zorgt voor een prachtig spel van licht en schaduw, waardoor deze steentjes ideaal zijn voor decoratieve toepassingen waar licht een rol speelt.
  • Veelzijdig gebruik: Of je nu je tuin, vazen, wanden, of ambachtelijke projecten wilt verfraaien, deze doorzichtige glassteentjes bieden talloze mogelijkheden voor creatieve toepassingen.
  • Handige verpakking: Geleverd in handige zakken van 25 kg, zijn deze glassteentjes gemakkelijk te hanteren en bieden ze volop ruimte voor jouw creatieve ontwerpen.

Verrijk jouw projecten met de serene schoonheid en de delicate groene gloed van onze Doorzichtige Groene Glassteentjes. Ze zijn de ideale keuze voor iedereen die streeft naar een natuurlijke en harmonieuze uitstraling in hun ontwerpen.

Dit zijn onze prachtige glassteentjes met doorzichtige groene kleur en met een afmeting van 3 x 2 cm. Deze glassteentjes worden geleverd in zakken van 25 KG.

cartmagnifiercross