Glassteentjes white swirl

 150,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Verfijning in glas: White swirl glassteentjes

Onze white swirl glassteentjes stralen een tijdloze elegantie uit met hun zachte witte tinten en sierlijke swirl-patroon. Deze glassteentjes voegen een vleugje verfijning en stijl toe aan elke decoratieve toepassing.

Waarom onze white swirl glassteentjes?

  • Tijdloze schoonheid: Deze glassteentjes vangen het licht op en creëren een verbluffend visueel effect, waardoor ze een tijdloze elegantie toevoegen aan elke setting.
  • Swirl-patroon: Het sierlijke swirl-patroon geeft een extra dimensie aan je ontwerpen, wat resulteert in een onderscheidende en verfijnde uitstraling.
  • Veelzijdige toepassing: Of je nu je tuin, vazen, wanden, of ambachtelijke projecten wilt verfraaien, deze glassteentjes zijn de perfecte keuze voor hun veelzijdigheid en verbluffende schoonheid.
  • Handige verpakking: Geleverd in royale zakken van 25 kg, zijn deze glassteentjes eenvoudig te gebruiken en bieden ze talloze mogelijkheden voor creatieve projecten.

Verrijk je decoratieve projecten met de tijdloze schoonheid en stijl van onze White Swirl Glassteentjes. Ze zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar verfijning en elegantie in hun ontwerpen.

Dit zijn onze prachtige witte glassteentjes met een swirl en met een afmeting van 3 x 2 cm. Deze glassteentjes worden geleverd in zakken van 25 KG.

cartmagnifiercross