Glassteentjes oranje sterretjes

 150,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Stralende sterren in oranje: glassteentjes

Onze oranje glassteentjes in de vorm van sterren zijn als fonkelende lichtpuntjes in de nachtelijke hemel. Geleverd in handige zakken van 25 kg, stralen deze glassteentjes een warme en uitnodigende oranje gloed uit, waardoor ze een betoverende toevoeging zijn aan elke decoratieve toepassing.

Waarom kiezen voor onze oranje glassteentjes met stervorm?

  • Betoverende schoonheid: De sterrenvorm en oranje kleur van deze glassteentjes voegen een betoverende en opvallende uitstraling toe aan elk project.
  • Veelzijdige toepassing: Of je nu je tuin, vazen, wanden, of ambachtelijke projecten wilt verfraaien, deze glassteentjes bieden eindeloze mogelijkheden voor creatieve toepassingen.
  • Warme gloed: De warme oranje gloed van deze glassteentjes creëert een uitnodigende sfeer, waardoor ze ideaal zijn voor decoratie en ontwerp.
  • Handige verpakking: Geleverd in zakken van 25 kg, zijn deze glassteentjes eenvoudig te hanteren en bieden ze volop ruimte voor creatieve ontwerpen.

Laat je projecten stralen met de betoverende schoonheid en warme oranje gloed van onze Oranje Glassteentjes met Stervorm. Ze zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een opvallende en uitnodigende toevoeging aan hun ontwerpen.

Dit zijn onze prachtige glassteentjes in sterretjes vorm van doorzichtig oranje. Deze glassteentjes worden geleverd in zakken van 25 KG.

cartmagnifiercross