Glassteentjes green swirl

 150,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Groene swirl glassteentjes: Natuurlijke schoonheid in overvloed

Onze Green Swirl Glassteentjes zijn een viering van de natuurlijke schoonheid. Deze glassteentjes, geleverd in zakken van 25 kg, combineren de rijke groentinten en het elegante swirl-patroon, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor decoratie en ontwerp.

Waarom kiezen voor onze green swirl glassteentjes?

  • Natuurlijke pracht: De verschillende groentinten in deze glassteentjes weerspiegelen de overvloed van de natuur, wat resulteert in een kalmerende en harmonieuze uitstraling.
  • Swirl-patroon: Het sierlijke swirl-patroon voegt een extra dimensie en stijl toe aan jouw projecten, wat een visueel aantrekkelijk effect creëert.
  • Veelzijdig gebruik: Of je nu je tuin, vazen, wanden, of ambachtelijke projecten wilt verfraaien, deze glassteentjes bieden eindeloze mogelijkheden voor creatieve toepassingen.
  • Handige verpakking: Geleverd in royale zakken van 25 kg, maken deze glassteentjes het eenvoudig om je creativiteit te laten bloeien.

Verrijk jouw projecten met de natuurlijke pracht en elegantie van onze Green Swirl Glassteentjes. Ze zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde en harmonieuze uitstraling in hun ontwerpen.

Dit zijn onze prachtige groene glassteentjes met een swirl en met een afmeting van 3 x 2 cm. Deze glassteentjes worden geleverd in zakken van 25 KG.

cartmagnifiercross