Glassteentjes blue swirl

 150,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Schatten van blauw glas: Prachtige 3 x 2 cm glazen steentjes met swirl

Dit zijn onze prachtige blauwe glassteentjes met een unieke swirl-patroon, en ze meten 3 x 2 cm. Geleverd in royale zakken van 25 kg, vormen deze glassteentjes een schat van kleur en textuur voor al jouw creatieve projecten.

Waarom kiezen voor onze blauwe glassteentjes?

  • Betoverende schoonheid: Deze glassteentjes vangen het licht op en stralen een betoverende schoonheid uit, waardoor ze een opvallende aanvulling zijn voor elke decoratieve toepassing.
  • Swirl-Patroon: Het unieke swirl-patroon voegt een extra vleugje elegantie en diepte toe aan jouw ontwerpen, wat resulteert in een verbluffend visueel effect.
  • Veelzijdige toepassing: Of je nu je tuinpaden, vazen, aquarium of ambachtelijke projecten wilt verfraaien, deze glassteentjes zijn de perfecte keuze voor hun veelzijdigheid en verbluffende uitstraling.
  • Handige verpakking: Geleverd in royale zakken van 25 kg, maken deze glassteentjes het eenvoudig om je creativiteit de vrije loop te laten.

Verrijk je creatieve projecten met de schitterende kleur en textuur van onze Blauwe Glassteentjes. Ze zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar schoonheid en elegantie in hun ontwerpen.

 

Dit zijn onze prachtige blauwe glassteentjes met een swirl en met een afmeting van 3 x 2 cm. Deze glassteentjes worden geleverd in zakken van 25 KG.

cartmagnifiercross