Roze edelsplit

 99,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Een Teder Roze Accent voor Jouw Plek van Herinnering

Creëer een plaats van schoonheid en sereniteit met ons Roze Edelsplit, verpakt in handige zakken van 20 kg. Dit veelzijdige siergrind voegt een vleugje zachtheid en warmte toe aan zowel je tuin als een grafmonument, waardoor het een perfecte keuze is voor het eren van dierbaren.

Waarom ons Roze Edelsplit?

  • Delicate Pracht: Het zachte roze van ons edelsplit straalt een rustgevende en tederheid uit, waardoor het een kalme, gastvrije sfeer creëert in elke omgeving.
  • Handige Verpakking: In handige zakken van 20 kg verpakt, is ons Roze Edelsplit gemakkelijk te hanteren en te verspreiden, of je nu een gedenkplaats verzorgt of een tuin transformeert.
  • Eenvoudig Onderhoud: Het vereist minimaal onderhoud en behoudt zijn delicate kleur en natuurlijke charme door de seizoenen heen.
  • Een Eerlijke Prijs per Zak: Wij bieden onze zakken Roze Edelsplit tegen een eerlijke prijs, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt, zonder verspilling.

Of het nu is om een vredige gedenkplaats te creëren of om een vleugje tederheid aan je tuin toe te voegen, ons Roze Edelsplit is de perfecte keuze. Breng een blijvende herinnering tot leven met dit prachtige, natuurlijke siergrind.

Prijs is per zak van 20 kg. 

cartmagnifiercross