Gemixte edelsplit

 99,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Veelzijdige Pracht: Gemixt Edelsplit voor Tuin en Gedenkplaatsen

Laat je creativiteit bloeien met ons Gemixt Edelsplit, verpakt in handige zakken van 20 kg. Deze unieke mix van kleuren en stenen voegt een speels element toe aan jouw buitenruimte, of het nu een tuinproject of een grafmonument betreft.

Waarom ons Gemixt Edelsplit?

  • Kleurrijke Schoonheid: De verscheidenheid aan kleuren en stenen in onze mix zorgt voor een boeiend en opvallend visueel effect, waardoor het een geweldige keuze is om elke omgeving te verfraaien.
  • Handige Verpakking: Ons Gemixt Edelsplit is verpakt in zakken van 20 kg, wat het eenvoudig maakt om te hanteren en te verspreiden, of je nu een gedenkplaats creëert of je tuin omtovert.
  • Minimaal Onderhoud: Dit siergrind is ontworpen voor weinig onderhoud en behoudt zijn levendige kleuren en textuur seizoen na seizoen.
  • Betaalbare Zakken: Wij bieden ons Gemixt Edelsplit aan tegen een eerlijke prijs per zak, zodat je precies betaalt voor wat je nodig hebt, zonder verspilling.

Of je nu een inspirerende gedenkplaats wilt ontwerpen of een speelse noot aan je tuin wilt toevoegen, ons Gemixt Edelsplit zal je projecten tot leven brengen met een opvallende en kleurrijke uitstraling.

Prijs is per zak van 20 kg. 

cartmagnifiercross