Bloemenvaas 008

 300,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Graf bloemenvaas

Draag uw liefde en herinneringen voor altijd bij u met onze prachtige Graf bloemenvaas, vervaardigd in verschillende soorten graniet. Elk van deze vazen is een eerbetoon aan uw dierbare, een blijvende herinnering aan de warmte en genegenheid die zij in uw leven hebben gebracht.

Kenmerken:

  1. Duurzaam graniet: Onze bloemenvazen worden vervaardigd uit hoogwaardig graniet, dat niet alleen een tijdloze uitstraling heeft maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Dit garandeert dat uw eerbetoon generaties lang meegaat.
  2. Elegante vormgeving: De eenvoudige en toch elegante vormgeving van onze vazen past naadloos in elke gedenkplek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende granietsoorten, zodat u degene kunt kiezen die het beste past bij de persoonlijkheid en smaak van uw dierbare.
  3. Veelzijdigheid: Onze graf bloemenvazen zijn geschikt voor het plaatsen van bloemen, planten of decoratieve takken. Dit geeft u de vrijheid om de vaas aan te passen aan verschillende seizoenen en gedenkwaardige momenten.
  4. Onderhoudsvriendelijk: Graniet is niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te onderhouden. Een zachte reiniging is vaak al voldoende om de vaas in zijn oorspronkelijke staat te houden.

Laat onze graf bloemenvazen een symbool van liefde en herinnering zijn in de tuin van de eeuwigheid. Kies vandaag nog de perfecte granietsoort en koester de mooie momenten die u deelde met uw dierbare.

Deze grafvaas van graniet is een smalle bloemvaas en kan uitgevoerd worden in diverse soorten graniet.

Lengte 28 cm
Breedte 12 cm
Gat 6,5 cm

Extra informatie

Montagekit

Extra montagekit (1 tube) 14,95 Euro, Geen montagekit

Soort materiaal

Himalaya bleu, Impala, Indiana Urora, Nero Assoluto, Orion, Paradiso, Tarn

cartmagnifiercross