Bloembak 003

 300,00

Gratis verzending!

Gratis verzending in Nederland vanaf €75

Vrijblijvend advies van onze experts

Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL

Beschrijving

Eeuwige schoonheid en gedenken met onze granieten graf bloembakken

Het verlies van een dierbare is een ervaring die diepe sporen achterlaat in ons hart. Onze granieten graf bloembakken zijn zorgvuldig ontworpen om de herinneringen aan geliefden te eren en te gedenken. Beschikbaar in diverse soorten graniet, brengen deze tijdloze gedenktekens troost en eeuwige schoonheid naar de laatste rustplaats.

Waarom onze granieten graf bloembakken?

  1. Tijdloze troost: Graniet straalt een tijdloze rust uit en biedt troost in moeilijke tijden. Onze graf bloembakken zijn vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze een blijvende herinnering worden aan hen die we liefhebben.
  2. Duurzaamheid voor de eeuwigheid: Graniet is een van de meest duurzame natuurlijke materialen, waardoor onze bloembakken de tand des tijds doorstaan. Ze behouden hun prachtige uitstraling, ongeacht de weersomstandigheden.
  3. Diversiteit aan keuzes: We bieden diverse granietsoorten aan, zodat je een graf bloembak kunt kiezen die de persoonlijkheid en het leven van je dierbare weerspiegelt. Of je nu de voorkeur geeft aan warm grijs, diep zwart, of een subtiele roze tint, we hebben een granietvariant die bij de herinneringen past.
  4. Maatwerk: We begrijpen dat elke herinnering uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte opties voor onze granieten graf bloembakken, zodat je een herdenkingsmonument kunt creëren dat de persoonlijke betekenis en nalatenschap van je dierbare perfect weergeeft.

Met onze granieten graf bloembakken helpen we je om de herinneringen aan je dierbaren te eren en te bewaren in een tijdloze en duurzame vorm. Hun liefde en nalatenschap zullen altijd in onze gedachten blijven.

Deze graf bloempot is een graf bloempot met twee sierranden en kan uitgevoerd worden in diverse soorten graniet.

Lengte 15 cm
Breedte 30 cm
Gat 22,5 cm

Extra informatie

Montagekit

Extra montagekit (1 tube) 14,95 Euro, Geen montagekit

Soort materiaal

Himalaya bleu, Impala, Indiana Urora, Nero Assoluto, Orion, Paradiso, Tarn

cartmagnifiercross