ONS ASSORTIMENT

Natuursteen tafels

Exclusieve tafels van natuursteen behoren tot het assortiment. Stoer en stijlvol, voor de consument die zich graag onderscheidt en houdt van betaalbare luxe, in de tuin, op het terras, in de keuken of serre.

Neem contact op
Naast de luxe uitstraling heeft een natuurstenen tafel vele voordelen ten opzichte van een kunststof, aluminium of houten tafel. De tafel is onverwoestbaar, bestand tegen sneeuw, regen en vorst. Tafels van natuursteen kunt u zowel binnen als buiten plaatsen. De tafels zijn te leveren in bijna elke kleur en gewenste afmeting. Ze zijn er met verschillende onderframes.
In uw zoektocht naar een natuursteen tafel bent u bij Woertman uitgekomen. Ons assortiment natuursteen is zeer uitgebreid en kent ontelbaar veel variaties en mogelijkheden. De tafels zijn van echt natuursteen, afkomstig uit verschillende werelddelen. Onze natuursteen tafels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Heeft u al een onderstel maar bent u nog op zoek naar een goed tafelblad? Tafelbladen zijn bij ons ook los leverbaar.
Neem contact op
Natuursteen heeft onderhoud nodig om in top conditie te blijven. Afhankelijk van de kwaliteit, steensoort en de behandeling die het natuursteen gehad heeft, is er een bepaald onderhoud nodig. Over het algemeen geldt dat hoe natuurlijker het product is, hoe meer onderhoud het vergt. Ook natuursteen dat is samengeperst of chemisch is behandeld kan vaak beter tegen invloeden van buitenaf.

Bekijk ons volledige aanbod in de webshop!

Naar de webshop
Zwembad met natuurstenen vloer - Woertman
Woertman Natuursteen - Showroom Tubbergen

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek de mogelijkheden in onze showtuin

Bij onze vestiging in Tubbergen is een showtuin gelegen, waar u een goede indruk kunt krijgen van diverse mogelijkheden.
Neem contact op
cartmagnifiercross