ONS ASSORTIMENT

Huisnummers & brievenbussen

Huisnummers en naambordjes van natuursteen zijn tegenwoordig erg populair. Je ziet ze vaak van natuursteen in combinatie met een ander soort materiaal. Ze worden het meest gecombineerd met roestvrij staal of glas.

Neem contact op
Huisnummers van natuursteen hebben meerdere voordelen. Het is onderhoudsvrij, het is erg duurzaam en ook nog eens zeer uniek. Hierdoor blijft het lang mooi en goed van kwaliteit. Natuursteen heeft een natuurlijke, karakteristieke en tijdloze uitstraling. Dat maakt het uitermate geschikt voor het maken van unieke naambordjes en huisnummers.
Huisnummers en naambordjes worden elk afzonderlijk voor u gemaakt. Het is daarom mogelijk om zelf de afmetingen te bepalen, uw eigen symbool toe te voegen of te kiezen voor een huisnummer met een deurbel. U kunt kiezen voor een uitvoering met gegraveerde of verheven cijfers. Daarmee wordt uw naambord nog huisnummer nog persoonlijker.
Natuursteen onderhouden is niet moeilijk. U kunt gemakkelijk met een vochtige doek of zachte borstel het materiaal schoonmaken. Wilt u een bepaalde zeep of onderhoudsproduct gebruiken, kunt u voor meer informatie naar onze showroom komen waar we talloze zeep en onderhoudsproducten op voorraad hebben.

Bekijk ons volledige aanbod in de webshop!

Naar de webshop
Zwembad met natuurstenen vloer - Woertman
Woertman Natuursteen - Showroom Tubbergen

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek de mogelijkheden in onze showtuin

Bij onze vestiging in Tubbergen is een showtuin gelegen, waar u een goede indruk kunt krijgen van diverse mogelijkheden.
Neem contact op
cartmagnifiercross