ONS ASSORTIMENT

Haardplateaus

U wilt natuurlijk wel dat de gekozen schouw bij uw interieur past. U kunt daarom het gekozen haardplateau helemaal naar eigen smaak aanpassen. Het haardplateau wordt gemaakt van diverse steensoorten, zoals kalksteen en marmer. Natuurlijk kunt u ook in onze showroom komen kijken naar diverse schouwen.

Neem contact op
  • Een blikvanger in uw interieur
  • Voor een luxueuze uitstraling
  • Het schoonmaken is een fluitje van een cent.
  • Verspreidt de warmte beter. Natuursteen zorgt voor geleiding en verspreiding van de warmte. 

Schouwen zijn er in verschillende soorten, zo heb je een ouderwetse schouw die de nostalgie in de woonkamer terugbrengt, maar je hebt ook een moderne strakke schouw. Zo is er voor iedereen een schouw in zijn of haar smaak. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten steen waarvan de schouw is gemaakt. Mogelijkheden zijn: natuursteen, zandsteen, marmer, speksteen. Een schouw van natuursteen is bij definitie uniek. Geen enkele steen is hetzelfde.

Vlekken verwijderen met behulp van verschillende reinigingsproducten speciaal voor natuursteen, afhankelijk van de steen- en vlek soort. Wanneer een vlek oud of diep in het natuursteen zit, moet de behandeling vaker herhaald worden voordat de vlekken volledig verwijderen. Voor meer informatie over het verwijderen van vlekken, kunt u contact opnemen met Woertman Natuursteen.

Neem contact op

Bekijk ons volledige aanbod in de webshop!

Naar de webshop
Zwembad met natuurstenen vloer - Woertman
Woertman Natuursteen - Showroom Tubbergen

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek de mogelijkheden in onze showtuin

Bij onze vestiging in Tubbergen is een showtuin gelegen, waar u een goede indruk kunt krijgen van diverse mogelijkheden.
Neem contact op
cartmagnifiercross