ONS ASSORTIMENT

Badkamers & toiletten

Steeds vaker wordt er aandacht geschonken aan het design van een badkamer. Verschillende combinaties zorgen voor een aangenaam vertrek dat deel uit maakt van een huiselijke uitstraling.

Heeft u interesse in prachtige natuurstenen producten voor uw badkamer, bekijk dan eens de voorbeelden van verschillende badkamers. Wij realiseren geweldige vloertegels en wandtegels. Hiervan bieden we ruime keuzemogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht voor een douchebak, wastafel, sanitair, baden, etc. Ook deze producten zijn er in verschillende kleuren, stijlen en afmetingen. Bovendien is er keuze uit verschillende soorten natuursteen zoals marmer, graniet, composiet, hardsteen, leisteen en kalksteen.

Neem contact op

Natuursteen in uw badkamer zorgt voor een luxe uitstraling. Een groot voordeel is dat het vocht niet in het materiaal trekt en u het gemakkelijk kunt schoonmaken. Als u een complete badkamer wilt, begeleiden wij u tot het eind van het traject. Indien nodig, schakelen we specialisten in op het gebied van sloop-, leiding- en vloerwerk. 

Natuursteen in uw toilet geeft een luxe uitstraling. Het is materiaal met unieke eigenschappen en biedt veel mogelijkheden. Veel gebruikte toepassingen zijn wastafels, waskommen en plateaus. Natuurlijk kunt u ook de wand en vloer voorzien van natuursteen.

 

Bent u geïnteresseerd in toiletten met natuursteen of mozaïek, kijk voor voorbeelden in ons fotoalbum. 

Bekijk ons volledige aanbod in de webshop!

Naar de webshop
Woertman Natuursteen - Showroom Tubbergen

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek de mogelijkheden in onze showtuin

Bij onze vestiging in Tubbergen is een showtuin gelegen, waar u een goede indruk kunt krijgen van diverse mogelijkheden.
Neem contact op
cartmagnifiercross