Woertman

In ruim 30 jaar is Woertman Natuursteen B.V. uitgegroeid van een eenmanszaak, enkel gericht op de verzorging van grafmonumenten, tot een professionele organisatie met meer dan 35 werknemers met een breed scala aan toepassingen.

Hierbij valt naast de verschillende grafmonumenten ook andere producten te realiseren van natuursteen zoals keukenbladen, schouwen, kachels, vensterbanken, dorpels en vloeren. Voor meer informatie over onze productenreeks voor indoor klikt u hier en voor outdoor klikt u hier.

Onze klantengroepen bestaan onder andere uit particulieren, bouwaannemers, keukencentra en groothandelaren.

In Tubbergen is onze showroom gevestigd, waar onze productenreeks op zeer aantrekkelijke wijze aan u tentoon worden gesteld. U bent te allen tijde welkom onze showroom te bezoeken. U zult dan door onze verkopers worden geïnformeerd en rondgeleid langs al onze mooie natuursteenproducten. 

Tegenover onze showroom is onze werkplaats gevestigd. Deze is voorzien van moderne apparatuur en machines op het gebied van natuursteenbewerking. In deze werkplaats is zeer professioneel personeel werkzaam, met bijzonder innovatieve kwaliteiten. Naast onze werkplaats hebben wij een buitendienst die gespecialiseerd is in het plaatsen van onze producten. Door onze kennis en ervaring in zowel het vervaardigen van producten als het plaatsen van deze producten, komen wij tot een integrale kwaliteit die niets meer te wensen over laat.

Naast onze eigen productie nemen wij tevens gerede natuursteenproducten af in het buitenland. De inkoop van onder meer grafmonumenten, schouwen en keukenbladen vindt plaats in landen als China, Spanje, Portugal, Italië . Wij hebben door de jaren heen goede relaties met professionele bedrijven opgebouwd die hoogstaande kwaliteit afleveren.