Woertman natuursteen 

Woertman Natuursteen is specialist in het bewerken en leveren van diverse soorten natuursteen en kunststeen, zoals marmer, graniet, composiet, kalksteen, keramiek, zandsteen, leisteen, granito & dekton.

Al ruim 30 jaar is Woertman Natuursteen een landelijke leverancier op het gebied van grafmonumenten, natuursteen voor bouwtoepassingen voor in- & outdoor. Uitgegroeid van een eenmanszaak, enkel gericht op de verzorging van grafmonumenten, tot een professionele organisatie met meer dan 20 werknemers met een breed scala aan toepassingen voor diverse soorten steen.

Hierbij valt naast de grafmonumenten onder andere te denken aan keukenbladen, schouwen, kachels, vensterbanken, dorpels en vloeren. Voor meer informatie over onze productenreeks verwijzen wij u naar het onderdeel 'Producten'.

Onze klantengroepen bestaan onder andere uit particulieren, architecten, interieurontwerpers, bouwbedrijven, keukencentra en groothandelaren.

In onze showroom te Tubbergen kan ons verkoopteam u verschillende materialen en toepassingen van materialen tonen en u van vakkundige informatie voorzien. U bent te allen tijde welkom onze showroom te bezoeken.

Naast onze showroom beschikken wij over een eigen werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur op het gebied van natuursteenbewerking. In deze werkplaats is zeer professioneel personeel werkzaam, met bijzonder innovatieve kwaliteiten. Naast onze werkplaats hebben wij een eigen buitendienst die gespecialiseerd is in het plaatsen van onze producten. Door onze jarenlange kennis en ervaring in zowel het vervaardigen van producten als het plaatsen van deze producten, komen wij tot een integrale kwaliteit die niets meer te wensen over laat.

Naast onze eigen productie nemen wij tevens gerede natuursteenproducten af in het buitenland. De inkoop van onder meer grafmonumenten, schouwen en keukenbladen vindt plaats in landen als China, Spanje, Portugal, Italië . Wij hebben door de jaren heen goede relaties met professionele bedrijven opgebouwd die hoogstaande kwaliteit afleveren.