Grafstenen marmer

Bent u recent geconfronteerd met het verlies van een dierbare en zoekt u om deze reden een mooie marmeren grafsteen om de herinnering aan de overledene levend te houden? Dan bent u bij Woertman Natuursteen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende, prachtige grafstenen van marmer in ons assortiment die wij naar uw wensen kunnen vervaardigen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een grafsteen van marmer helemaal zelf samen te stellen. Hierbij heeft u ze keuze uit liggende- of staande grafstenen van marmer, of een combinatie hiervan. Daarnaast bent u helemaal vrij in de keuze voor de afmetingen en de uitvoering. Voor ons is het belangrijk dat u de perfecte marmeren grafsteen uitkiest, uit ervaring weten wij namelijk hoe belangrijk dit kan zijn. Wij geven u dan ook altijd alle tijd en ruimte om genoeg informatie en advies bij ons in te winnen voor de perfecte grafstenen van marmer.

De voordelen van een marmeren grafsteen

Aan het gebruik van een marmeren grafsteen zijn een flink aantal voordelen verbonden. Marmer is namelijk een zeer hard soort steen en grafstenen van marmer zijn dan ook zeer duurzaam. Wanneer de grafsteen van marmer dan ook goed wordt onderhouden kan deze vele jaren meegaan. Daarnaast geeft marmer een grote variëteit aan keuzes, het is namelijk in vele kleuren te verkrijgen. Door de vele keuze is iedere grafsteen van marmer goed te personaliseren en is dan ook zeer stijlvol voor ieder graf.

Over Woertman Natuursteen

Woertman Natuursteen is specialist in het bewerken en leveren van diverse soorten natuursteen. Al ruim 30 jaar is Woertman Natuursteen een landelijke leverancier op het gebied van grafmonumenten, natuursteen voor bouwtoepassingen voor in- & outdoor. Van enkel gericht op de verzorging van grafmonumenten, tot een professionele organisatie met meer dan 20 werknemers met een breed scala aan toepassingen voor diverse soorten steen. In onze showroom te Tubbergen kan ons verkoopteam u verschillende materialen en toepassingen van materialen tonen en u van vakkundige informatie voorzien. U bent te allen tijde welkom onze showroom te bezoeken.

Onderhouden van marmer

Voor het onderhoud van marmer moet er aan een aantal dingen worden gedacht, marmer is namelijk een harde steen en neemt daardoor gemakkelijk vloeistof op. Dit betekent dat er snel vlekken kunnen ontstaan. Gelukkig worden al onze stenen als enige in Nederland geïmpregneerd met ons eigen ontwikkelde JWM Nano impregneer. Hierdoor worden onze marmeren grafstenen water en vuil afstotend. Daarnaast hebben wij voor het onderhoud van grafstenen van marmer ook nog een speciaal reinigingsmiddel ontwikkeld. Door dit te gebruiken bent u zeker van een grafsteen van marmer die jaren lang mee zal gaan.