VLOEREN VAN NATUURSTEEN

Een vloer van natuursteen is erg duurzaam. Een vloer die door achterstallig onderhoud geleden heeft, is goed te behandelen en kan weer hersteld worden. 

MOGELIJKHEDEN NATUURSTEEN VLOEREN

Door het aanbod van talloze natuursteensoorten met met verschillende kleuren, structuren, oppervlaktebewerking en tegelmaten zijn er vele mogelijkheden betreft natuursteen vloeren. 
Door de legrichting van tegels te veranderen of door verschillende tegelmaten toe te passen wordt een terras, hal, gang of kamer ander geaccentueerd. Een combinatie van natuursteen met tapijt of hout is ook een uitstekende mogelijkheid. 

VOORDELEN VAN NATUURSTEEN VLOEREN

Natuursteen is een natuurlijk product. Dit betekent dat iedere tegel verschillend en uniek is. U heeft keuze uit verschillende kleuren, soorten en structuren. Elke kamer kan dus perfect een ander soort natuursteen hebben. Door een trap te bekleden in hetzelfde materiaal als de vloer wordt een eenheid gecreëerd en geeft het een luxe uitstraling. Een vloer van natuursteen is zeer duurzaam en makkelijk te onderhouden. Het biedt ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding omdat het materiaal zeer lang meegaat. 

ONDERHOUD NATUURSTENEN VLOER

Het wekelijks stofzuigen en dweilen met een geschikt middel zorgt ervoor dat de vloer zijn optimale uitstraling behoudt. Het is afhankelijk van het soort natuursteen en het gewenste effect welk product u hier het beste voor kunt gebruiken. Wij geven u graag advies welk product u het best kunt gebruiken voor het onderhoud van uw vloer.