VENSTERBANKEN VAN NATUURSTEEN

Natuursteen vensterbanken zorgen voor een mooie afwerking en geven een woning een luxe uitstraling. Vensterbanken van natuursteen zijn verkrijgbaar in diverse donkere maar ook lichte kleuren. Standaard wordt een vensterbank aan alle vier de zijden afgewerkt.

VOORDELEN NATUURSTENEN VENSTERBANKEN

Natuurlijk kunt u bij een vensterbank kiezen voor hout of kunststof. Maar wie iets bijzonders wil gaat voor natuursteen.  Als u kiest voor een vensterbank van dezelfde steensoort als bijvoorbeeld uw keukenblad, spoelbak of vloer ontstaat er een mooi harmonieus interieur. 
- Stijlvol en duurzaam
- Makkelijk schoon te maken met een vochtige doek of zachte borstel
- Waterbestendig
- Verkrijgbaar in veel soorten en kleuren

MOGELIJKHEDEN NATUURSTEEN VENSTERBANKEN

Vensterbanken zijn verkrijgbaar in de materialen: hardsteen, graniet, marmer, composiet, leisteen en basalt. Alle materialen kunnen op maat gemaakt worden. Het is mogelijk om de vensterbanken te zoeten (mat), polijsten (glans), branden & borstelen (ruw).

ONDERHOUD VENSTERBANKEN NATUURSTEEN
Binnenshuis verkiest natuursteen gewoon een neutrale natuurlijke zeep op basis van lijnolie of marseillezeep. Gebruik hierbij lauw water maar spoel de vensterbanken niet. Droog de vensterbank met een uitgewrongen doel. De zeep voedt het natuursteen vervaagt lichte krasjes. U kunt ook reinigen met water en een spons of zachte borstel.