NATUURSTEEN SCHOUWEN

U wilt natuurlijk wel dat de gekozen schouw bij uw interieur past. U kunt daarom de gekozen schouw helemaal naar eigen smaak aanpassen. De schouw wordt gemaakt van diverse steensoorten, zoals kalksteen en marmer. Natuurlijk kunt u ook in onze showroom komen kijken naar diverse schouwen. 

VOORDELEN NATUURSTEEN SCHOUWEN

- Een blikvanger in uw interieur
- Voor een luxueuze uitstraling
- Het schoonmaken is een fluitje van een cent. 
- Verspreidt de warmte beter. Natuursteen zorgt voor geleiding van de warmte en het de warmte wordt verspreidt. 

.MOGELIJKHEDEN NATUURSTENEN SCHOUW

Schouwen zijn er in verschillende soorten, zo heb je een ouderwetse schouw die de nostalgie in de woonkamer terugbrengt, maar je hebt ook een moderne strakke schouw. Zo is er voor iedereen een schouw in zijn of haar smaak. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten steen waarvan de schouw is gemaakt. Mogelijkheden zijn: natuursteen, zandsteen, marmer, speksteen. Een schouw van natuursteen is bij definitie uniek. Geen enkele steen is hetzelfde.

ONDERHOUD SCHOUW VAN NATUURSTEEN
Vlekken verwijderen met behulp van verschillende reinigingsproducten speciaal voor natuursteen, afhankelijk van de steen- en vlek soort. Wanneer een vlek oud of diep in het natuursteen zit, moet de behandeling frequenter herhaald worden voordat de vlekken volledig verwijderen. Voor meer informatie over het verwijderen van vlekken, kunt u contact opnemen met Woertman Natuursteen.