KEUKENBLAD VAN NATUURSTEEN

Woertman laat zich inspireren door de natuur. Dit komt zeer mooi naar voren in onze kleurenserie die bestaat uit realistische kleuren met een uniek aderpatroon. Wij leveren elk type natuursteen keukenblad voor zowel uw nieuwe als bestaande keukens. Onze natuursteen aanrechten zijn gemaakt van 2,3 of 4 cm dik natuursteen.

VOORDELEN VAN NATUURSTEEN KEUKENBLADEN

Elk natuursteenblad is een uniek exemplaar in soort, kleur en structuur. Er kunnen fraaie combinaties worden gemaakt van verschillende toepassingen van hetzelfde materiaal. In de keuken kunnen zowel het aanrechtblad als de achterwand, maar ook het kookeiland in één soort uitgevoerd worden. Wat natuurlijk erg belangrijk is, is dat natuursteen hygiënisch en hittebestendig is. Het is zwaar materiaal en heeft een duurzaam oppervlak. 

AFWERKINGEN VAN NATUURSTEEN KEUKENBLADEN

Er zijn drie verschillende afwerkingen voor natuursteen keukenbladen:
- Gepolijste aanrechtbladen: glimmend/glanzend
- Gezoete aanrechtbladen: mat 
- Gebrande aanrechtbladen: antiek

ONDERHOUD KEUKENBLADEN VAN NATUURSTEEN

Wanneer u een keukenblad heeft van natuursteen, wilt u natuurlijk deze in perfecte staat behouden. Onderhoud bij sommige materialen is erg belangrijk, terwijl andere materialen bijna niet onderhouden hoeven worden. Als het een natuurproduct is, heeft het meer onderhoud nodig dan een kunstmatig blad. 
Als u ervoor kiest om een natuursteen keukenblad te plaatsen is het verstandig deze stappen te doorlopen:
Stap 1: Reinigen (eerste reiniging van een nieuwe product).
Stap 2: Beschermen (aanbrengen van een bescherming/protectie middel).
Stap 3: In gebruik nemen van het keukenblad.
Stap 4: Dagelijks onderhoud