DORPELS VAN NATUURSTEEN

Woertman produceert een breed assortiment van dorpels. Zowel voor binnen als voor buiten. Dorpels zijn drempels voor bijvoorbeeld een deur of een soort vensterbank voor een raam. Er zijn verschillende soorten dorpels namelijk: badceldorpels, binnendeurdorpels, rolstoeldorpels, schuine dorpels & schuine dorpels met dam. Dorpels kunnen op maat geleverd worden. 

MOGELIJKHEDEN DORPELS EN NEUTEN NATUURSTEEN

Dorpels worden uitsluitend op maat en op bestelling geproduceerd. Deze zijn verkrijgbaar in standaard diktes namelijk 2,3,4,5,6,8,10 en 12 cm dik. Bij een afwijkende dikte, gaan we uit van de prijs van de eerst volgende dikte. Dorpels zijn verkrijgbaar in Blue Cloud en Belgisch hardsteen. Een hardstenen dorpel is zeer duurzaam en heeft een decoratief effect. Natuursteen is van nature slijtvast en weerbestendig. 

ONDERHOUD DORPELS EN NEUTEN
Natuursteen onderhouden is niet moeilijk. U kunt het materiaal gemakkelijk met een vochtige doek of zachte borstel  schoon maken. Wilt u een bepaalde zeep of onderhoudsproduct gebruiken, dan adviseren wij u graag. In onze showroom hebben we vele schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor verschillende soorten natuursteen.