1. Offerte aanvragen en showroombezoek

U kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen. Wij raden u aan ook te komen kijken in onze showroom, want om een goed beeld te krijgen hoe de verschillende natuursteen soorten eruit zien en welke bewerkingen er mogelijk zijn, kan eigenlijk alleen in het echt en niet vanaf een beeldscherm. Het is dan beter even wat tijd te investeren zodat u de juiste en weloverwogen beslissing neemt.


2. Offerte op maat

Na uw eerste oriëntatie weet u al heel wat meer en kan een van onze adviseurs advies geven over zaken waar u wellicht nog niet bij hebt stilgestaan. U krijgt dan van ons een offerte op maat of wellicht is alles geheel duidelijk en bent u overtuigd en wilt u graag direct tot overdracht overgaan.


3. Opdrachtbevestiging met tekening

Als u akkoord gaat met de offerte of direct tot opdracht wilt overgaan, krijgt u vervolgens van ons een uitgebreide opdrachtbevestiging met een ontwerptekening.


4. Ook na oplevering staan wij voor u klaar

Mochten er na de oplevering nog punten van kritiek zijn, zullen wij ons altijd inspannen alles z.s.m. op te lossen zodat u tevreden bent en blijft!