Urnen

Wat betreft urnen is ontzettend veel mogelijk. Er zijn verschillende soorten, maten en materialen. Hierdoor krijgt u altijd wel de urn die bij u past. Het is en blijft immers een persoonlijke kwestie. Wij, Woertman Natuursteen, kunnen het voor u realiseren. Weet u al wat voor een materiaal u wilt? Of dit nou gaat om natuursteen, hout, keramiek of glas. Bij Woertman Natuursteen slaagt u altijd wel. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Waarom kiest u voor een urn?

Een urn is een prachtige, bijzondere oplossing voor mensen die gekozen hebben voor een crematie, maar toch een plek willen creëren waar hun nabestaanden heen kunnen gaan. Een plek waar de ruimte is om de overledene te herdenken. Deze plek is vaak in de vorm van een urnengraf. Hierdoor is een vergunning nodig, maar dit kunnen wij geheel voor u verzorgen als u dat wenst.

Een persoonlijke bewerking

Vaak kiezen de dierbaren van de overledene persoon de urn. Deze urn kan ook bewerkt worden. We laten u graag de vele mogelijkheden hiervan zien, zodat u kunt besluiten wat u wilt voor de urn. Kies bijvoorbeeld voor een mooie bewerking met andere materialen, zoals brons, glas of een ander materiaal. Er zijn meerdere mogelijkheden en er zijn diverse bewerkingstechnieken, waardoor u een prachtige creatie krijgt.

Over Woertman Natuursteen

Woertman Natuursteen is specialist in het bewerken en leveren van diverse soorten natuursteen en kunststeen. Hierbij kunt u denken aan marmer, graniet, composiet, kalksteen, keramiek, zandsteen, leisteen, granito en dekton. U kunt bij ons terecht voor urnen, grafstenen, maar ook voor bijvoorbeeld keukenbladen, schouwen, kachels en meer. Bij ons staat u in ieder geval altijd centraal. Het gaat om uw situatie en daar houden wij te allen tijde rekening mee.

U kiest voor Woertman Natuursteen, vanwege de volgende voordelen:

  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Uw wens staat centraal;
  • Begripvol voor uw situatie;
  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Een ruime keuze.

Kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij urnen? Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u verder te helpen en te adviseren.