Grafstenen

Om herinneringen aan een dierbare levend te houden, wordt er naast een zorgvuldige uitvaart, een stijlvol monument op het graf van de overledene geplaatst. Ieder mens is uniek, daarom hebben wij met onze jarenlange ervaring, een uitgebreide selectie grafstenen gecreëerd. Zodat er voor iedereen mooie en bijzondere mogelijkheden zijn. De grafstenen zijn van hoge kwaliteit zodat u een monument kunt kiezen die bij uw situatie past. 

Onze showroom

Bij onze showroom te Tubbergen is een monumententuin gelegen, waar u een goede indruk kunt krijgen van de diverse mogelijkheden. Indien u het wenst zijn wij uiteraard ook bereid bij u thuis te komen, om u in te lichten over verschillende mogelijkheden. 
Het is belangrijk bij uw keuze alle tijd te nemen, en het een en ander weloverwogen te beslissen. Wij gunnen u hiervoor alle tijd en rust en zullen u uitgebreid adviseren en informeren. Het resultaat is : een waardig monument met hoge kwaliteit en een langdurige garantie.

Mogelijkheden

U kunt keuzes maken uit liggende- of staande monumenten, of combinaties hiervan in talloze uitvoeringen en afmetingen. Ook het glad polijsten of ruw bewerken van de steen in vele combinaties en uitvoeringen behoort tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunnen door u gewenste teksten en symbolen worden aangebracht door middel van hakken, frezen of zandstralen in de steen. Dit kan worden geaccentueerd door kleuren of zelfs bladgoud. Ook het aanbrengen van losse letters of figuraties in brons of edelmetalen op de steen behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte zijn ook combinaties mogelijk van steen met glas, hout of metalen. Uw wensen zijn bij ons maatgevend. Mocht u eigen ideeën hebben over de vormgeving van een grafsteen, dan werken wij deze graag gezamenlijk met u uit.

Montage

De gedenkstenen worden door onze eigen buitendienst geplaatst. Deze zijn deskundig op het gebied van maatvoering en reglementen op de begraafplaatsen. Meer informatie vind u bij restauratie.

Voor meer voorbeelden van grafmonumenten klik hier.