HUISNUMMERS VAN NATUURSTEEN

Huisnummers en naambordjes van natuursteen zijn tegenwoordig erg populair. Je ziet ze vaak van natuursteen in combinatie met een ander soort materiaal. Ze worden het meest gecombineerd met roestvrij staal of glas. 

VOORDELEN VAN NATUURSTENEN HUISNUMMERS

Huisnummers van natuursteen hebben meerdere voordelen. Het is onderhoudsvrij, het is erg duurzaam en ook nog eens zeer uniek. Hierdoor blijft het lang mooi en goed van kwaliteit. Natuursteen heeft een natuurlijke, karakteristieke en tijdloze uitstraling. Dat maakt het uitermate geschikt voor het maken van unieke naambordjes en huisnummers. 

BEWERKING NATUURTEEN HUISNUMMERS

Huisnummers en naambordjes worden elk afzonderlijk voor u gemaakt. Het is daarom mogelijk om zelf de afmetingen te bepalen, uw eigen symbool toe te voegen of te kiezen voor een huisnummer met een deurbel.  U kunt kiezen voor een uitvoering met gegraveerde of verheven cijfers. Daarmee wordt uw naambord nog huisnummer nog persoonlijker. 

ONDERHOUD
Natuursteen onderhouden is niet moeilijk. U kunt gemakkelijk met een vochtige doek of zachte borstel het materiaal schoon maken. Wilt u een bepaalde zeep of onderhoudsproduct gebruiken kunt u voor meer informatie naar onze showroom komen waar we talloze zeep en onderhoudsproducten op voorraad hebben.