DEUROMLIJSTINGEN VAN NATUURSTEEN

Een deuromlijsting is een 'lijst' rondom een deur of ingang. Het is meestal gemaakt van hardsteen en steekt wat naar voren. Vaak ziet u een deuromlijsting in oude panden, maar ook bij moderne bouw is een deuromlijsting een waardevolle toevoeging. 

MOGELIJKHEDEN DEUROMLIJSTINGEN NATUURSTEEN

Deuromlijstingen kunnen in veel vormen toegepast worden. Iedereen die dit aan zijn of haar woning wil toepassen, heeft hier zijn eigen ideeën over. Indien het technisch mogelijk is, kunnen wij uw wensen voor u realiseren! Deuromlijstingen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, echter de meest gangbare materialen zijn Blue Cloud en Belgisch Hardsteen. Indien u echter geen idee heeft over hoe het eruit zou moeten zien kunt u gerust voor meer informatie langs komen bij onze showroom. 

ONDERHOUD DEUROMLIJSTINGEN

Natuursteen onderhouden is niet moeilijk. U kunt gemakkelijk met een vochtige doek of zachte borstel het materiaal schoon maken. Wilt u een bepaalde zeep of onderhoudsproduct gebruiken kunt u voor meer informatie naar onze showroom komen waar we talloze zeep en onderhoudsproducten op voorraad hebben.