EEN VERZORGDE AANBLIK MET EEN TIJDELIJK GRAFMONUMENT

De begrafenis van een dierbare is een emotioneel moment. Er gaat doorgaans enige tijd overheen voordat een graf netjes wordt afgewerkt. Het duurt vaak een aantal maanden voordat er een definitief grafmonument geplaatst wordt. Tot die tijd is het graf niets anders dan een hoopje aarde met een naambordje erbij. In deze periode wordt het graf meestal frequent bezocht, waarbij het graf vaak een onverzorgde aanblik biedt.

Wij van Woertman Natuursteen zijn een vooruitstrevend bedrijf en hebben daarom de mogelijkheden onderzocht om hier iets aan te doen. Woertman biedt u de mogelijkheid om kort na de begrafenis een tijdelijk grafmonument te plaatsen. Nabestaanden zullen gedurende de rouwperiode een keurig verzorgd graf aantreffen. Het tijdelijke grafmonument wordt door ons weer retour genomen wanneer het definitieve monument geplaatst wordt. 

Samen met het tijdelijke grafmonument wordt vaak een voorloopsteen gebracht om het graf te voorzien van naam en data van de overledene. 


Tijdelijk grafmonument, granieten banden, voorloopsteentje met naam, 


Meer informatie?

Indien wij uw interesse gewekt hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met u.

NEEM CONTACT OP