Natuursteen grafmonumenten van Woertman Natuursteen

Als u op zoek bent naar natuursteen grafmonumenten bent u bij Woertman Natuursteen aan het juiste adres! Doordat er verschillende soorten natuursteen bestaan heeft u bij Woertman Natuursteen ruime keuze uit natuursteen grafmonumenten. Met een grafmonument van Woertman Natuursteen kan de rustplaats van een overledene op een bijzondere manier gemarkeerd worden. Wilt u meer weten over wat Woertman Natuursteen voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op! De medewerkers van Woertman Natuursteen staan u graag te woord.

Wat is natuursteen?

Natuursteen is een natuurproduct dat milieuvriendelijk is en een optimistisch en origineel uiterlijk heeft. Natuursteen is het resultaat van een natuurlijk proces dat miljoenen jaren duurt. Deze steensoort zit in de bovenste laag van de aarde, de aardkorst. Natuursteen is een bruikbaar en duurzaam materiaal dat te gebruiken is voor zowel binnen als buiten. Maar niet al het natuursteen is hetzelfde. Doordat natuursteen van over de hele wereld gewonnen wordt, zijn er talloos veel kleuren en soorten beschikbaar.

Soorten natuursteen grafmonumenten die verkrijgbaar zijn bij Woertman

Omdat u een keuze kunt maken uit duizenden soorten natuursteen, is er altijd wel een natuursteen grafmonument dat precies past bij wat u wenst. Doordat u de keus heeft uit een uitgebreid assortiment, is het onmogelijk om een volledig overzicht te delen van alle soorten natuursteen die te verkrijgbaar zijn bij Woertman Natuursteen. Alle verschillende types natuursteen die op een soortgelijke manier tot stand komen staan dan ook in het overzicht hier onder:

Voordelen van grafmonumenten van natuursteen

Het gebruik van natuursteen voor grafmonumenten kent een aantal voordelen die natuurstenen grafmonumenten tot een aantrekkelijke keuze maken:

  • Een natuursteen grafmonument is een mooi en tijdloos product
  • Functioneel (voor een groot aantal toepassingen) en duurzaam
  • Op de lange termijn goedkoop
  • Als het monument gepolijst is, kunt u het monument gemakkelijk schoonmaken met een zachte borstel of doek
  • Ruime materiaal- en vormkeuze. Natuursteen is leverbaar in veel verschillende kleuren, maten en vormen. Door de structuren en anders in de natuursteen is elke toepassing uniek

Het onderhoud van grafmonumenten van natuursteen

Of het onderhoud van het grafmonument van natuursteen veel tijd kost, is afhankelijk van een aantal factoren die hierna besproken zullen worden. Als het natuursteen grafmonument gepolijst is, vraagt het grafmonument nauwelijks tot helemaal geen zorg. Dan kunt u het natuursteen grafmonument simpelweg afnemen met een vochtige doek. Het wordt sterk afgeraden om bij het reinigen of onderhouden van grafmonument van natuursteen gebruik te maken van aantastende of zuurhoudende producten. De kans bestaat dat het natuurstenen grafmonument aangetast wordt door deze producten. Daarnaast is het niet verstandig om kaarsen of olielampen rechtstreeks op het grafmonument te plaatsen. Als het olie van de lamp of de kaars in aanraking komt met het steen van het grafmonument, kunnen er vlekken ontstaan die u nog jarenlang zal opmerken.

Monument, wit kalksteen, carrara met tuin

Voor meer voorbeelden van grafmonumenten klik hier.

Meer informatie?

Indien wij uw interesse gewekt hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met u.

NEEM CONTACT OP

Er zijn geen items beschikbaar.