natuursteen grafmonumenten 

Natuursteen is een milieuvriendelijk natuurproduct, met een uniek en levendig uiterlijk. Bovendien is het een functioneel en duurzaam materiaal, dat voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen geschikt is. Zo verschillend als mensen zijn, zo verschillend is natuursteen in alle verschillende vormen en kleuren. 

soorten natuursteen grafmonumenten

Er zijn duizenden soorten natuurstenen verkrijgbaar, zodat er bijna altijd een natuursteen is die past bij uw persoonlijke smaak. Door dit ruime aanbod is het bijna niet mogelijk om hiervan een compleet overzicht te geven. Natuursteen soorten die op een vergelijkbare wijze ontstaan behoren tot een bepaalde steengroep, waarvan hieronder een overzicht wordt gegeven. 

Voordelen van natuursteen

  • Natuursteen grafmonument is een mooi en tijdloos product.
  • Functioneel ( voor een groot aantal toepassingen) en duurzaam.
  • Op de lange termijn goedkoop.
  • Makkelijk onderhoudbaar.
    Als het monument gepolijst is, kunt u het monument gemakkelijk schoonmaken met een zacht borstel of vochtige doek. 
  • Ruime materiaal en vormkeuze.
    Natuursteen is leverbaar in veel verschillende kleuren, maten en vormen. Door de structuren en aders in de natuursteen is elke toepassing uniek.

onderhoud grafmonumenten

De meeste grafmonumenten zijn gemaakt van natuursteen. Wanneer het grafmonument gepolijst is, dan vergt het monument weinig tot geen onderhoud. U kunt het makkelijk met een vochtige doel reinigen. Gebruik nooit agressieve of zuurhoudende middelen.

Tip: plaats nooit kaarsen of olielampen direct op het graniet. Komt het vet van de kaars of olielamp in contact met het natuursteen zorgt dit voor vlekken die jarenlang zichtbaar zijn. 

Monument, wit kalksteen, carrara met tuin

Voor meer voorbeelden van grafmonumenten klik hier.

Meer informatie?

Indien wij uw interesse gewekt hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met u.

NEEM CONTACT OP

Er zijn geen items beschikbaar.