veldkeien en ruwe stenen

Ruwe grafstenen en veldkeien zijn natuurlijke stenen en compleet ruw gehakt.  Een zwerfkei als grafmonument zorgt voor een natuurlijke uitstraling. In onze showtuin kunt u veel verschillende soorten ruwe grafmonumenten en zwerfkeien vinden.

Voordelen ruwe stenen en veldkeien

-  Keuze uit honderden unieke keien.
-  Stenen komen onbewerkt uit de natuur.
-  U kunt zelf een mooie steen of kei uitzoeken.
-  De keien zijn duurzaam en eerlijk gewonnen.
-  Samen geven we het complete monument vorm. 

afwerking veldkeien en ruwe stenen

Een grafsteen kan voor u gerealiseerd worden geheel uit ruwe natuursteen maar het kan ook vervaardigd worden in combinatie met andere materialen zoals graniet, RVS, glas, aluminium, etc. Om u een indruk te geven van alle mogelijkheden geven we u een paar voorbeelden. U kunt kiezen voor een gepolijste voor- en achterkant terwijl de zijkanten ruw gehakt zijn, de omranding bij ruw natuursteen of zwerfkei met diverse materialen te combineren. 

Onderhoud veldkeien  en  ruwe stenen

U kunt een monument van veldkeien-ruwe stenen het best schoonmaken met een zacht borsteltje en lauw water. Voor informatie over de onderhoudsproducten en reinigingsmiddelen kunt u langs komen in onze showroom waar we alles op voorraad hebben. 

Monument veldkei ruwe stenen, met tuin

Voor meer voorbeelden van grafmonumenten klik hier.

Meer informatie?

Indien wij uw interesse gewekt hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met u.

NEEM CONTACT OP