grafmonumenten van RVS

RVS grafmonument is een monument vervaardigd van de metaal soort roest vast staal en hierdoor zeer goed bestemd tegen de weersinvloeden en daarom geschikt voor grafmonumenten. RVS is er in vele afwerkingen gepolijst, geborsteld, geslepen enzovoort. Elke afwerking heeft zo zijn eigen bijzondere uitstraling. Woertman Natuursteen gebruikt alleen de beste soorten RVS.   Woertman  heeft zowel een eigen werkplaats als showtuin om de meest bijzondere RVS grafmonumenten voor u te kunnen ontwerpen en te realiseren.

Voordelen van RVs 

RVS staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De metaalkleur geeft het RVS monument een jonge, fraaie en moderne uitstraling. Grafmonument(en) van RVS kunt u zeer persoonlijk maken. Het grootste voordeel van dit grafmonument is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. De RVS grafmonumenten kunnen helemaal naar eigen wens worden aangepast. Ook kunnen wij een eigen ontwerp voor een grafmonument voor u realiseren. Ook valt RVS prima te combineren met andere metalen zoals natuursteen en glas.

RVS Afwerking

Een van de mogelijkheden is het vervaardigen van een grafsteen met RVS rand. Deze RVS rand is voorzien van uitgespaarde tekst vaak d.m.v. waterjet snijden. De band van RVS kan onder andere gecombineerd worden met natuursteen, helder glas of ondoorzichtig glas op kleur. 

onderhoud van rVS

Een RVS grafmonument heeft niet meer onderhoud nodig dan een granieten monument. Het materiaal blijft zelf goed en mooi. Hoe gladder het RVS hoe minder gevoelig het is voor vuil. Grafmonumenten van RVS dat is gepolijst is zo glad dat er weinig tot geen vuil aan hecht. Het best kunt u het monument reinigen met water of een zachte spons. Hierbij kunt u een reinigingsmiddel gebruiken voor ruiten. 

Voor  voorbeelden van grafmonumenten klik hier.


Monument zwart graniet met RVS Kop.


Monument, ruwe stenen met RVS band en tuin. 


Meer informatie?

Indien wij uw interesse gewekt hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met u.

NEEM CONTACT OP