Grafmonumenten van glas

Op zoek naar mooie grafmonumenten voor op het graf van een dierbare? Woertman Natuursteen is gespecialiseerd in grafmonumenten van glas en natuursteen. Wij kunnen een grafmonument voor u maken op basis van uw eigen ontwerp. Deze zal door een gespecialiseerde toeleverancier worden geproduceerd. Wij zorgen vervolgens voor de verdere afwerking en realisatie van het monument, in samenwerking met Het Glazen Nest. Graag adviseren we u over de mogelijkheden.

Voor meer informatie en advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: via 0546-621 839.

De voordelen van grafmonumenten van glas

Grafmonumenten van glas bieden diverse voordelen ten opzichte van andere materialen.

  • Erg sterk
  • Duurzaam en gaat jarenlang mee
  • Veel mogelijkheden
  • Keuze uit meer dan 1000 soorten glas, die ook gecombineerd kunnen worden
  • Ook mooi in combinatie met natuursteen
  • Bestand tegen weersinvloeden

Bewerkingen van glas

Een grafmonument van glas voor het graf van uw overleden dierbare is erg persoonlijk. Het dient daarom een weloverwogen keuze te zijn. Wij kunnen u een uniek grafmonument leveren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Zo kunnen we unieke technieken gebruiken voor een unieke uitstraling, waaronder glas-fusion, buigen, lakken en lasergravure. Verder is het mogelijk dat er tekst of een afbeelding in verschillende dieptes in het glas wordt aangebracht. Teksten die op grafmonumenten van glas worden aangebracht zijn altijd erg goed leesbaar.

Montage van een glazen grafmonument

Wanneer u Woertman Natuursteen inschakelt voor grafmonumenten van glas kunnen deze door onze eigen buitendienst worden geplaatst. Wij hebben een team voor u klaarstaan dat het monument op een deskundige wijze op het graf kan plaatsen. Ook kunnen zij u adviseren over het onderhoud van het grafmonument.

Verder informeren?

Om verder te informeren over de mogelijkheden voor grafmonumenten van glas kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0546-621 839 en via het online contactformulier.

Voor  voorbeelden van grafmonumenten klik hier.


Monument graniet en zwart graniet omranding, met blauwe glazen kop en witte vlinder.


Monument grijs graniet met gekleurd glas.


Monument graniet met glazen vlinder.


Monument grind met zwart granieten omranding, met helder glas. 

Meer informatie?

Indien wij uw interesse gewekt hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met u.

NEEM CONTACT OP