Grafmonumenten van Brons

Brons wordt veel gebruikt als materiaal bij grafmonumenten. Vroeger werden de accessoires zoals; letters, vazen, lantaarns en beelden bijna uitsluitend in brons aangeboden. Brons heeft diverse kleuren en kan van extra afwerkingslagen worden voorzien. Dit worden patinalagen genoemd. In onze inspiratietuin ziet u vele voorbeelden van brons toegepast op monumenten, van zwerfkeien tot exclusieve monumenten.

Voordelen van brons

Tegenwoordig is er heel veel mogelijk om als we praten over grafkunst in brons. Nu kunnen er zelfs compleet bronzen grafmonumenten worden geleverd. U kunt brons op vele manieren andere toevoegen aan uw monument zoals een bronzen accessoire of bronzen belettering. Brons is natuurlijk is alle maten en vormen te maken dus wat u ook maar wens, wij kunnen het voor u realiseren. 

afwerking in brons

Brons heeft diverse kleuren en kan van extra afwerkingslagen worden voorzien, dit worden platinalagen genoemd. Hierdoor kan brons op een passende manier gecombineerd worden met andere materialen zoals glas, natuursteen of hout. Ook kun je in de afwerking combinaties maken met verschillende kleuren brons en verschillende vormen van brons. Dit zorgt natuurlijk voor een mooi persoonlijk monument.

onderhoud van brons

Het onderhoud van een monument van brons is vrij gemakkelijk. Een Bronzen grafmonument heeft niet meer onderhoud nodig dan een granieten monument. Het materiaal blijft zelf goed en mooi.  Het best kunt u het monument reinigen met water of een zachte spons. 

Meer informatie?

Indien wij uw interesse gewekt hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met u.

NEEM CONTACT OP