Soorten monumenten

Bent u op zoek naar een mooi grafmonument voor een dierbare? Bij Woertman Natuursteen bent u op het juiste adres voor een uniek grafmonument dat wij speciaal voor u en uw dierbare zullen vervaardigen volgens uw wensen. Al ruim 30 jaar zijn wij actief in de verzorging van grafmonumenten. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten monumenten zoals grafstenen en grafzerken. Ieder mens is uniek, daarom dat wij een uitgebreid assortiment aan grafmonumenten aanbieden van hoge kwaliteit zodat u een grafsteen uit kan kiezen die past bij de dierbare die u bent verloren.

Unieke grafstenen

Bij ons kunt u geheel naar wens een grafsteen samenstellen. U kunt kiezen uit liggende- of staande stenen of kiezen voor een combinatie hiervan. U bent geheel vrij in de keuze qua uitvoering en afmetingen. U kunt kiezen voor diverse grafmonumenten van natuursteen, RVS, brons, cortenstaal, versteend houtkristal en veldkeien-ruwe stenen en glas

Het is belangrijk dat u rustig de keuze maakt voor een grafmonument. Wij gunnen u dan ook alle tijd en ruimte om uw keuze te maken en indien u dit wenst, kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren over de mogelijkheden voor een grafsteen.

Grafzerken

Gaat uw voorkeur uit naar een grafzerk? Dat is ook mogelijk bij Woertman Natuursteen. Voor de grafstenen en grafzerken geldt dat u ook geheel vrij bent in uw keuze voor de tekst en uitvoering van het grafmonument. U kunt de gewenste teksten en symbolen laten aanbrengen door middel van:

  • Hakken
  • Frezen
  • Zandstralen
  • Accentueren door kleuren of bladgoud

Het aanbrengen van losse letters of figuraties in brons of edelmetalen op de steen is ook mogelijk. Wilt u een combinatie van steen met glas, hout of metalen? Geen probleem, wij denken graag met u mee.

Woertman Natuursteen

Indien u interesse heeft in een grafmonument van Woertman Natuursteen, dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Tubbergen waar u in onze showtuin een goede indruk krijgt van welke grafmonumenten wij te bieden hebben. Heeft u een keuze gemaakt? Dan plaatsen onze deskundige buitendienstmedewerkers graag voor u het grafmonument, geheel volgens het reglement van de begraafplaats.