Tijdelijke grafstenen

De begrafenis van een dierbare is een emotioneel moment. Er gaat doorgaans enige tijd overheen voordat een graf netjes wordt afgewerkt. Het duurt vaak een aantal maanden voordat er een definitieve grafsteen geplaatst wordt. Tot die tijd is het graf niets anders dan een hoopje aarde met een naambordje erbij. In deze periode wordt het graf meestal frequent bezocht, waarbij het graf vaak een onverzorgde aanblik biedt. Dit hoeft echter niet, een tijdelijke grafsteen is de oplossing voor het creëren van een verzorgd graf totdat de gepersonaliseerde grafsteen klaar is.

Wij van Woertman Natuursteen zijn een vooruitstrevend bedrijf en hebben daarom de mogelijkheden onderzocht om wat te doen aan een kaal graf. Woertman biedt u de mogelijkheid om kort na de begrafenis een tijdelijke grafsteen te plaatsen. Nabestaanden zullen gedurende de rouwperiode een keurig verzorgd graf aantreffen. De tijdelijke grafsteen wordt door ons weer retour genomen wanneer de definitieve grafsteen geplaatst wordt.

Voorloopsteen

Om de tijdelijke grafsteen er in afwachting van de gepersonaliseerde grafsteen ook enigszins persoonlijk uit te laten zien, kunt u samen met de tijdelijke grafsteen een voorloopsteen laten plaatsen. De voorloopsteen wordt vaak aangebracht om het graf te voorzien van naam en data van de overledene. Zo is het graf in ieder geval goed herkenbaar voor eenieder die langs wil komen.

Onze showroom

Bij onze showroom te Tubbergen is een grafmonumententuin gelegen, waar u een goede indruk kunt krijgen van de diverse mogelijkheden. Indien u het wenst zijn wij uiteraard ook bereid bij u thuis te komen, om ons grafmonumentenboek te presenteren. Het is belangrijk bij een dergelijke keuze alle tijd te nemen en het een en ander weloverwogen te beslissen. Wij gunnen u hiervoor alle tijd en rust en zullen u uitgebreid adviseren en informeren. Het resultaat is: een waardige grafsteen met hoge kwaliteit en een langdurige garantie.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel bij Woertman Natuursteen. Ons werk is altijd maatwerk en u hebt vele opties. U kunt keuzes maken uit liggende- of staande grafstenen, of combinaties hiervan in talloze uitvoeringen en afmetingen.

Plaatsing tijdelijke grafsteen

Zowel de tijdelijke grafsteen als de gepersonaliseerde grafsteen wordt door onze eigen buitendienst geplaatst. Onze buitendienst is deskundig op het gebied van maatvoering en reglementen op de begraafplaatsen. Meer informatie vind u bij restauratie.

Met een tijdelijke grafsteen van Woertman Natuursteen zullen nabestaanden gedurende de rouwperiode een keurig verzorgd graf aantreffen.