Grafzerken versteend hout kristal

Wilt u grafzerken van versteend hout kristal bekijken? Bij versteend hout heeft elke stam hun eigen vorm, verhaal en kleur. Niet één stam is gelijk, net als wij mensen. Het gefossiliseerde hout is wel 22 miljoen jaar oud en is net zo hard als bijvoorbeeld graniet. Door het versteende hout te bewerken kunnen er mooie kleuren en structuren worden toegevoegd aan uw monument. Het heeft een robuuste, stoere uitstraling. Bij ons kunt u terecht voor een grafsteen van versteend hout kristal. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op de beste kwaliteit.

Voordelen van versteend hout kristal

Het grote voordeel van versteend hout is dat dit materiaal zeer weerbestendig is. Versteend hout heeft een uitstraling van hout en de kwaliteit van natuursteen. Nog een voordeel is dat in dit grafmonument gemakkelijk letters kunnen worden gezandstraald. Op deze manier kunt u het dus ook een persoonlijke uitstraling geven.

De voordelen van versteend hout kristal zijn:

  • Zeer weerbestendig;
  • Uitstraling van hout en kwaliteit van natuursteen;
  • Eenvoudig te personaliseren.

Toepassingen van versteend hout

In ons assortiment vindt u veel verschillende toepassingen van versteend hout in een monument. Hierbij kunt u denken aan complete monumenten, maar ook aan letterstenen, een voetstukken, grafomranding en dergelijke. Een versteende hout is ook op prachtige manieren te combineren met bijvoorbeeld brons, glas of aluminium.

Onderhoud

Doordat het versteende hout al eeuwenoud en erg hard is, kan het gepolijste oppervlak na een tijd wat doffer of lichter van kleur worden. U kunt een gepolijst monument van versteend hout het best schoonmaken met een zachte doek en lauw water en ruwer versteend hout met een zacht borsteltje en lauw water. Wij, als unicum in Nederland, impregneren al onze stenen met onze eigen JWN Nano impregneer. Alle geproduceerde monumenten zijn water en vuil afstotend. Het onderhoud van tijdelijke grafstenen wordt op deze manier nog makkelijker.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze grafzerken van versteend hout kristal? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden hiervan. Indien u er niet helemaal uitkomt, adviseren we u ook graag. Neem dus gerust contact met ons op.