Tijdelijke grafzerken

Een begrafenis van een dierbare is een emotioneel moment. Er komt veel bij kijken en er moet een hoop geregeld worden, waaronder een grafsteen. Vaak gaat er enige tijd overheen voordat een graf netjes wordt afgewerkt. Daarnaast duurt het vaak maanden voordat er een definitief grafmonument wordt geplaatst. Tot die tijd is het graf niets anders dan een hoopje aarde met een naambordje. Wij begrijpen dat niet prettig is om een graf zo te moeten zien. Vooral omdat u de eerste periode frequent het graf gaat bezoeken. Een onverzorgde aanblik is dan niet prettig. Wij vonden het belangrijk om hiervoor een oplossing te bieden. Woertman Natuursteen staat voor u klaar om u hierbij te helpen. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke grafzerken. Graag vertellen we u daar meer over.

Tijdelijke grafstenen van Woertman Natuursteen

Als vooruitstrevend bedrijf hebben we de mogelijkheden onderzocht om hier iets aan te doen en u een oplossing te bieden. Tijdelijke grafstenen bieden u de mogelijkheid om kort na de begrafenis een tijdelijk grafmonument te plaatsen. Op deze manier treffen nabestaanden gedurende de rouwperiode een keurig verzorgd graf aan. Wanneer u het definitieve monument ontvangt zullen we de tijdelijke grafsteen weer retour nemen. Samen met het tijdelijke grafmonument wordt vaak een voorloopsteen gebracht om het graf te voorzien van naam en data van de overledene.

Waarom kiest u voor Woertman Natuursteen?

Bij Woertman Natuursteen kunt u rekenen op een prettige samenwerking, waarbij u altijd snel wordt voorzien van een tijdelijke grafsteen. We kijken altijd goed naar uw wensen en verwachtingen, zodat we een mooi monument kunnen leveren, zoals u voor ogen had. Bij ons profiteert u altijd van het onderstaande:

  • Snelle levering van tijdelijke grafsteen;
  • Veel ervaringen;
  • Indien gewenst denken we graag met u mee;
  • Gemakkelijk onderhoud dankzij ons speciaal onderhoudsproduct.

Onderhoud

Voor het onderhoud van een tijdelijke grafsteen, adviseren we om niet alleen te reinigen met water en een spons, maar om gebruik te maken van ons eigen onderhoudsproduct genaamd Nano. Deze hebben we zelf ontwikkelt. Wij, als unicum in Nederland, impregneren al onze stenen met onze eigen JWN Nano impregneer. Hierdoor zijn alle door Woertman geproduceerde monumenten water en vuil afstotend. Het onderhoud van tijdelijke grafstenen wordt op deze manier nog makkelijker.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze tijdelijke grafzerken? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op.