RVS grafzerken

RVS grafzerken zijn monumenten die vervaardigd zijn van metaal, namelijk roest vast staal. Hierdoor is het zeer goed bestemd tegen verschillende weersinvloeden en daarom dus ook geschikt voor grafmonumenten. RVS is er in meerdere afwerkingen, namelijk gepolijst, geborsteld, geslepen en dergelijke. Elke afwerking heeft zo zijn eigen bijzondere uitstraling. Het is maar net wat u meer aanspreekt. Woertman Natuursteen gebruikt alleen de beste soorten RVS. We hebben zowel onze eigen werkplaats als een showtuin. Hierdoor kunnen we de meest bijzondere RVS grafstenen voor u ontwerpen en realiseren.

Voordelen van RVS

RVS staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. Door de metaalkleur ontstaat er een jonge, fraaie en moderne uitstraling van het grafmonument. Bovendien kunt u het ook zeer persoonlijk maken. Het grootste voordeel van een RVS grafsteen is dat er zoveel mogelijkheden zijn. Heeft u bepaalde wensen of eisen? Dat is geen enkel probleem. Ook is het mogelijk dat wij een eigen ontwerp maken voor het grafmonument. Wilt u RVS combineren met een ander materiaal? Kies dan voor natuursteen of glas. Deze combinatie is goed te realiseren.

Hieronder de voordelen voor u op een rij:

  • Moderne uitstraling;
  • Goed te combineren met andere materialen;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Mogelijkheid tot eigen ontwerp.

RVS afwerking

U kunt ervoor kiezen om een grafsteen met een RVS rand te vervaardigheden. Deze RVS rand is voorzien van uitgespaarde tekst vaak door middel van waterjet snijden. Daarnaast kan de band van RVS onder andere gecombineerd worden met natuursteen, helder glas of ondoorzichtig glas op kleur. Het is maar net wat u wilt en hoe u het eruit wilt hebben zien.

Onderhoud van RVS

Een RVS grafmonument heeft niet meer onderhoud nodig dan een granieten monument. Het materiaal blijft zelf in goede staat en ziet er blijvend mooi uit. Hoe gladder het RVS, hoe minder gevoelig het is voor vuil. Grafmonumenten van gepolijst RVS is zo glad dat er weinig tot geen vuil aan hecht. Het beste kunt u het monument reinigen met water of een zachte spons. Hierbij kunt u een reinigingsmiddel gebruiken voor ruiten. Hierdoor zorgt u zelf voor een nog mooiere uitstraling.

Wilt u voorbeelden van grafmonumenten zien? Klik dan hier.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze RVS grafzerken? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Indien u er niet helemaal uitkomt, adviseren we u ook graag. Neem dus gerust contact met ons op.