Natuursteen grafsteen

Natuursteen is een milieuvriendelijk natuurproduct, met een uniek en levendig uiterlijk. Het is een prachtig materiaal voor een grafsteen. Het is een functioneel en duurzaam materiaal, dat voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen geschikt is. Zo verschillend als mensen zijn, zo verschillend is natuursteen in alle verschillende vormen en kleuren. Juist doordat er zoveel mogelijk is, krijgt u altijd wel de juiste die u aanspreekt en die voldoet aan uw verwachtingen. Bij Woertman Natuursteen vindt u veel natuursteen grafstenen. Voor een prachtige grafsteen van natuursteen moet u dus bij ons zijn.

Soorten natuursteen grafstenen bij Woertman Natuursteen

Er zijn ontzettend veel soorten natuurstenen verkrijgbaar, zodat er bijna altijd een natuursteen is die past bij uw persoonlijke smaak. Door dit ruime aanbod is het bijna onmogelijk om een compleet overzicht te geven van de soorten natuurstenen. Natuursteen soorten die op een vergelijkbare wijze ontstaan behoren tot een bepaalde steengroep. Hieronder wordt daar een overzicht van gegeven:

De voordelen van natuursteen

Natuursteen is een mooi en tijdloos product. Bovendien is het functioneel (voor een groot aantal toepassingen) en is het duurzaam. Hierdoor wordt het op de lange termijn zeker voordelig. Voor een grafsteen is het belangrijk dat het makkelijk te onderhouden is. Wanneer het monument gepolijst is, kunt u het monument vervolgens gemakkelijk schoonmaken met een zachte borstel of een vochtige doek. Bij natuursteen is een ruime keuze in vorm en materiaal. Natuursteen is namelijk leverbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Bovendien heeft u altijd een unieke steen, want de structuren en aders in de natuursteen zijn bij elke toepassing uniek.

Onderhoud

Voor het onderhoud van een natuursteen grafsteen, adviseren we om niet alleen te reinigen met water en een spons, maar om gebruik te maken van ons eigen onderhoudsproduct, genaamd Nano. Wij impregneren al onze stenen met onze eigen JWN Nano impregneer. Hierdoor zijn alle door Woertman geproduceerde monumenten water en vuil afstotend. Het onderhouden van natuursteen grafstenen wordt op deze manier nog makkelijker. Tip: plaats nooit kaarsen of olielampen direct op het graniet. Hierdoor komt het vet van de kaars of olielamp in contact met het natuursteen en dit zorgt voor vlekken die jarenlang zichtbaar zijn.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze natuursteen grafstenen? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op.