Glazen grafzerken

Wilt u de mogelijkheden weten van glazen grafzerken? Hiervoor bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn namelijk onder andere gespecialiseerd in het vervaardigen van monumenten waarin glas is verwerkt. Voor een monument van glas wordt eerst samen met de klant een ontwerp gemaakt van het monument. Daarna wordt het door een gespecialiseerde toeleverancier geproduceerd. Onze eigen vakmensen werken het glazen monument af en realiseren datgene waar u naar op zoek was. Uiteraard kunt u daarbij altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit en alleen maar de beste materialen.

Voordelen van glas

Glas heeft meerdere voordelen. Het is namelijk sterk, duurzaam en het biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo zijn er ruim 1000 soorten glas en al die soorten glas zijn op eindeloos veel manieren te combineren. U kunt verschillende soorten glas met elkaar combineren, maar u kunt bijvoorbeeld ook glas met natuursteen combineren. Een glasmonument is bestand tegen weersinvloeden en het blijft jaren mooi.

Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Moderne, strakke uitstraling;
  • Goed te combineren met andere materialen;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Mogelijkheid tot eigen ontwerp.

Bewerkingen van glas

Wilt u een grafmonument een persoonlijke en unieke uitstraling geven? Hiervoor kunnen wij diverse technieken uitvoeren, zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. Hierbij kunt u denken aan technieken, zoals: glas-fusion, buigen, lakken, lasergravure. Ook kan een afbeelding in verschillende dieptes in glas gezandstraald of geëtst worden, een handafdruk in glas gesmolten worden of het glas geknabbeld worden om een bijzondere uitstraling mee te geven. Geknabbeld houdt in dat de glasplaat ruw is of dat de buitenzijde ruw is gemakt. Wilt u een tekst in het glas? Een groot voordeel is dat teksten op een glasmonument altijd goed leesbaar blijven.

Montage van een glazen grafsteen

De grafmonument(en) van glas worden door onze eigen buitendienst geplaatst. Deze worden op een deskundige wijze geplaatst. Al onze medewerkers zijn experts op het gebied van maatvoering en reglementen op de begraafplaatsen. Hierdoor waarborgen we een goed resultaat. Indien u kiest voor een grafsteen van glas kunt u rekenen op de onderhoudsvriendelijkheid. Uiteraard geven wij graag advies over het onderhouden van het glazen grafmonument.

Voor diverse voorbeelden van grafmonumenten klikt u hier.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze RVS grafzerken? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Indien u er niet helemaal uitkomt, adviseren we u ook graag. Neem dus gerust contact met ons op.